Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gudstjeneste på Nekselø

august 2 kl 09:45 - 16:30


8. søndag efter Trinitatis – Jens Kirk og Henrik G. Olsen.

Sommergudstjeneste på Nekselø

Det er efterhånden blevet en tradition, at Vallekilde-Hørve sogne tager med Føllenslev-Særslev sogne til sommergudstjeneste på Nekselø.  Da det er en lille kirke og vi skal overholde Corona-reglerne bliver det nok en anderledes gudstjeneste. Der vil være mulighed for at komme indenfor hvis sommervejret svigter. I år er turen fastlagt til den 2. august. Da sognepræst Jens Kirk denne søndag er sommerferievikar for sognepræst Anders Tangaa Jensen i Grevinge kirke, indbyder Vallekilde-Hørve, kirkegængere fra Grevinge til at tage med. Vi sejler fra Havnsø kl. 9.45 (man skal helst møde 15 min. før) og retur fra Nekselø kl. 16.10.

På Nekselø kan man ikke købe mad og drikkevarer, så man skal selv medbringe proviant. Efter gudstjenesten er der fælles hygge ved den lokale feriekoloni. Der er mulighed for en lille tur på øen inden vi slutter dagen med kaffe og kage hos de lokale beboere Jane og Kåre; fra deres have eller stue er der den skønneste udsigt over den lille ø i Sejerøbugten. For dem som ikke er så godt til bens, er der mulighed for at blive kørt fra og til færgen.

Med hensyn til plads reservation på færgen er tilmelding nødvendig inden onsdag den 29. juli. Tilmelding sker således:
For Grevinge sogn til Merete Løvgreen: am.loevgreen@mail.dk eller 29847099
For Vallekilde-Hørve sogne til Inge-Lise Christensen: ingehe@privat eller 20439154

Det er blevet lidt af en tradition, at vi fejrer gudstjeneste sammen med Særslev-Føllenslev i Nekselø Kirke. I år er Grevinge inviteret med.

OBS: Der er ikke gudstjenester i hverken Vallekilde eller Hørve kirker denne søndag.

Detaljer

Dato:
august 2
Tidspunkt:
09:45 - 16:30

Sted

Nekselø Kirke