Meddelelse 5/2019

Babysalmesang i Hørve Kirke.

Babysalmesang – hvad er det?  Babysalmesang er en fantastisk livsbekræftende og musikalsk oplevelse sammen med dit barn. Det er en stemningsfuld vekslen mellem salmesang, remser, dans og bevægelse. Selvom babyerne selvfølgelig ikke kan synge med, bliver deres musikalitet og sanser stimuleret gennem melodier, rytmer og klange. Samtidig er musikken en god måde af skabe kontakt mellem børn og forældre – både følelsesmæssigt og musikalsk.

Skal jeg kunne synge? Nej! Dit barn elsker at lytte tillige præcis DIN stemme, så derfor er det ikke så vigtigt, om du kan synge eller om du kender salmerne; dit barn vil elske at lytte til DIG! Vi synger ofte kun første vers af en sang eller salme, og vi synger verset flere gange, så man lærer hurtigt sange og salmer at kende.

Hvem kan deltage? Forældre med børn i alderen 0-12 måneder. Man behøver ikke være bosiddende i Hørve eller Vallekilde sogne – alle er velkomne!

Mødre-gruppe nr. 2? Måske. For når vi er færdige med selve sang- og rytmik-delen, er der tid til at hygge, give babyerne mad og få en kop kaffe eller te og lidt frugt sammen med de andre forældre.

Praktiske oplysninger: 

Sted: Hørve Kirke, Hørve Kirkevej 12 C, 4534 Hørve
Tid: Tirsdage kl. 10:00-ca. 11:30. 45 minutter sang og dansk, derefter kaffe/the, frugt og hygge
Pris: Gratis
Opstart: Tirsdag den 10. september 2019 kl. 10:00. Sidste gang er tirsdag den 5. november 2019
Øvrige oplysninger og tilmelding: Tilmelding eller spørgsmål til underviser Gitte K. Nielsen, tlf. 23 70 18 86, mail: gitte.k.nielsen@outlook.dk 

[Opslået 23/7 2019; revideret 23/7 2019]