Meddelelser 6/2019 – Så starter konfirmandundervisning 2019/2020

Kære konfirmander!

Håber I har haft en god sommer.

Vi begynder jeres konfirmationsforberedelse tirsdag den 10. september. Både I, der går på Vallekilde-Hørve Friskole og jer fra Sydskolen, afdeling Asnæs, møder alle klokken 14.15 i Vallekilde præstegårds konfirmandstue.

Konfirmander fra Sydskolen bliver hentet, når I får fri fra skole kl. 14:00 af Vig Bus taxa og køres til præstegården, mens friskoleelever selv går eller cykler selv til Vallekilde. Alle sørger selv for hjemtransport.

I år er 24 konfirmander tilmeldt konfirmationsforberedelse i sognekirken og vil blive undervist på samme hold. (Ved indskrivning i juni fik I et info-brev fra os om, at VHF konfirmander skulle undervises fra kl. 13.15 til 14.45, men det er ikke tilfældet! Det har ikke været muligt for VH-Friskole i år at lave et skema med tidligt fri tirsdag, så alle konfirmander undervises samtidig fra 14.15 til 15.50. Vi skal både være i konfirmandstuen og i Vallekilde kirke. Og der bliver forfriskninger undervejs.

I får en undervisningsplan når vi mødes den 10. september.

Men vigtige datoer til kalenderen allerede nu:

Søndag den 15. september kl. 14:00 i Hørve kirke: Høst- og festgudstjeneste for alle konfirmander, familier og beboere i Vallekilde-Hørve. Denne dag får vi besøg af biskop Peter Fischer Møller, og Hørve kirkes nye kunstdør indvies. Efter gudstjenesten er der reception med kaffebord og forfriskninger til i telt på kirkepladsen.

Tirsdag den 24. september kl. 19:00: Fællesaften for konfirmander og forældre: Koncert med ’Vellyd’ i Hørve kirke ved Lucca og band. En del af undervisningen! (Denne tirsdag er der ikke konfirmandundervisning i præstegården om eftermiddagen).

Lørdag den 28. september er der Konfirmandudflugt til København. Der er afgang med bus kl. 09:15 fra parkeringspladsen ved Hørve Kirke og hjemkomst sammesteds ca. kl. 20:30. Deltagelse i konfirmandudflugten er en obligatorisk del af undervisningen!

Vi glæder os meget til at møde jer

Karin og Jens
Vallekilde præstegård

Karin kan træffes på tlf. 60 59 95 12 eller på e-mail: kkw@km.dk

[Opslået 17/8 2019]