Meddelelser 7/2020

Der er i år valg til folkekirkens menighedsråd, og derfor holdes der valgforsamling i Vallekilde-Hørve sogne tirsdag den 15. september 2020 kl. 19.00.

Du har som medlem af folkekirken, bosat i Vallekilde og Hørve sogne, mulighed for at opstille som kandidat og/eller suppleant til Vallekilde-Hørve sognes menighedsråd.

Der er også brug for dig, og du har som medlem af menighedsrådet indflydelse på, hvordan kirkens liv i form af gudstjenester, undervisning, koncerter, møder osv. skal gennemføres og tilrettelægges. Og meget mere.

Kom derfor til valgforsamlingen tirsdag den 15. september 2020 for at afgive din stemme på, hvem der skal sidde i det menighedsråd, der tiltræder 1. søndag i advent (29. november 2020).

Valgforsamlingen i Vallekilde-Hørve sogne holdes i Vallekilde Præstegårds mødelokale, Vallekildevej 152, Vallekilde, 4534 Hørve. (Der er indgang fra P-pladsen på Bjergesøvej).

For at have valgret til menighedsrådet skal man stå på valglisten over folkekirkens medlemmer i Vallekilde-Hørve sogne. Derfor skal man kunne fremvise legitimation, fx sundhedskort, pas eller kørekort, jf. lovbekendtgørelse nr. 12 af 08/01/2020 om valg til menighedsråd, § 16.

Valgbestyrelsen